Hálásak vagyunk és óvjuk Földünk élővizeit

Mit teszünk az élővizek védelméért?

Nem vesszük vissza flakonjainkat, hiszen ahhoz, hogy mikrobiológiailag tiszta flakont kapjunk az újratöltéshez, minimum 4x annyi vizet kellene elhasználnunk a tiszításhoz, mint az adott flakon űrtartalma.

Mosószereink 1 és 3 literes flakonokban kaphatóak, így tisztításukért hatalmas mennyiségű ivóvizet kellene elpazarolni.

????Ez azért fontos, mert az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen édesvizet a talajvízkészletünk biztosítja, melyet gyorsabban éljük fel, mint ahogyan az megújulna. A talajvíz akkor keletkezik, amikor a csapadék, a hó vagy egyéb felszíni víz beszivárog a talajba.

Termékeinkkel nem szennyezzük a vizeket. A talajvíz szennyezettségének elkerüléséért biológiailag jól lebomló formulákat használunk mind mosószereinkben, mind öblítőinkben.

????Ez azért fontos mert a talajvíz sajnos nagyon érzékeny a klímaváltozással és a szennyezéssel szemben. Leggyakrabban az iparban és a háztartásokban keletkezett, a vizekbe tisztítatlanul bejutó szennyvizek okoznak környezeti károkat (egy egymilliós lakosságú városban évente 500 000 tonna szennyvíz képződik). Adjunk hálát Földünk vizeiért és óvjuk az élet számára nélkülözhetetlen édesvizeket.

Vélemény, hozzászólás?

hu_HUMagyar