Az ANANDAM webáruház a BORGUN által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak.

Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

————————————————————————————————————

Borgun a bankkártyás fizetési szolgáltatónk

A Borgun hf. a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező izlandi pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat már 1980 óta. További információk a Borgunról: www.borgun.hu vagy www.borgun.com

A Borgun Bank online fizetési rendszere az alábbi bankkártyákkal történő fizetést teszi lehetővé:

 • MasterCard
 • Maestro
 • VISA
 • VISA Electron

Fizetés lépései

 • Ön webhelyünkön kiválasztotta azt az árut, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
 • Ezt követően Ön átkerül egy olyan felületre, ahol a bankkártyás fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat ismerheti meg, és ellenőrizheti az indítani kívánt tranzakció adatait. A tranzakció adatairól és eredményéről emailben küldünk emlékeztetőt.
 • Tranzakció indítása gomb megnyomása után Ön átirányításra kerül a Borgun biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
 • A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
 • A fizetést követően Ön visszatér a bankkártyás fizetést lezáró oldalra, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást. Emlékeztetőül a visszaigazolást emailben is elküldjük.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti -, a Borgun elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a tranzakció összegével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról fizetést visszaigazoló oldalunkra, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne jelen oldalra, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

Borgun által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldás

A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg.
Mi a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapjuk meg Öntől, a Borgun pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon.
A fizetőoldal adattartalmáról nem értesülünk, azokat csak a Borgun érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően mi tájékoztatjuk. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése.
A Borgun rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amelynek segítségével biztosítják az SSL alapú titkosítást.
Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. Az Ön által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a Borgunhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Védje magát: mire figyeljen a vásárláskor?

 • Olvassa el ismertetőnket, a vásárlási és fizetési feltételeinket!
 • Tanulmányozza a biztonsági feltételeinket, ismerje meg, hogyan garantáljuk az Ön adatainak biztonságát!
  Kérjük olvassa el a személyes adatok védelméről szóló nyilatkozatunkat!
 • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
 • Biztosítsa, hogy a titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá, ennek érdekében kártyáját, egyéni azonosító (PIN) kódját és jelszavát soha ne tartsa egy helyen!
 • Használjon olyan böngészőt, amely ismeri az SSL titkosításhoz szükséges opciót, ezt rendszeresen frissítse!
 • Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.