Hálásak vagyunk és óvjuk Földünk élővizeit

Mit teszünk az élővizek védelméért?

Nem vesszük vissza flakonjainkat, hiszen ahhoz, hogy mikrobiológiailag tiszta flakont kapjunk az újratöltéshez, minimum 4x annyi vizet kellene elhasználnunk a tiszításhoz, mint az adott flakon űrtartalma.

Mosószereink 1 és 3 literes flakonokban kaphatóak, így tisztításukért hatalmas mennyiségű ivóvizet kellene elpazarolni.

????Ez azért fontos, mert az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen édesvizet a talajvízkészletünk biztosítja, melyet gyorsabban éljük fel, mint ahogyan az megújulna. A talajvíz akkor keletkezik, amikor a csapadék, a hó vagy egyéb felszíni víz beszivárog a talajba.

Termékeinkkel nem szennyezzük a vizeket. A talajvíz szennyezettségének elkerüléséért biológiailag jól lebomló formulákat használunk mind mosószereinkben, mind öblítőinkben.

????Ez azért fontos mert a talajvíz sajnos nagyon érzékeny a klímaváltozással és a szennyezéssel szemben. Leggyakrabban az iparban és a háztartásokban keletkezett, a vizekbe tisztítatlanul bejutó szennyvizek okoznak környezeti károkat (egy egymilliós lakosságú városban évente 500 000 tonna szennyvíz képződik). Adjunk hálát Földünk vizeiért és óvjuk az élet számára nélkülözhetetlen édesvizeket.

Leave a Reply

en_GBEnglish (UK)