Rebekát lelkes vásárlónkkét ismertük meg, és az instagramnak köszönhetően találkoztunk. Rebeka termékről-termékre fedezte fel a márkát. Időközben megismertük egymást, melynek köszönhetően közös értékekre és barátságra leltünk.

Rebeka számára is fontos a természet iránti szeretet, alázat, melyben a tisztaság, a vegyszermentesség kiemelt jelentőségű, hiszen természet szeretetben éli családjával mindennapjait, mely az energia, öröm és egészség forrása.

„Azóta érzem magam igazán boldog és teljes embernek, mióta gyermekeket és kertet nevelek.”

Rebeka gondos Édesanya, szerető feleség, csodálatos barátnő. Hálásak vagyunk neki, hogy a természet iránti szeretet példájaként jár az élen és segít mindazoknak, akik szintén ezt az utat kívánják bejárni.


Ismerd meg népszerű termékeinket

Újdonságok

elfogadohely_kor (001Kedves Kismama!

Szeretnénk szívből gratulálni! Jó egészséget, örömteli babavárást kívánunk Neked, ha pedig már babázol nagyon sok boldog percet kisbabáddal!

További örömteli hírünk, hogy webshopunkban 20 % kedvezménnyel vásárolhatsz, ha Baba Mama Tudakozó Klub Kártyával rendelkezel ! A Baba Mama Tudakozó Klub Kártya ingyenes.
Kedves Kismama! Csak igényelned kell a www.babamamatudakozo.hu oldalon.

AXXA6111-Edit2-1024x683Jó szívvel ajánljuk a FloraMiniWash szolgáltatását!

A Flora MiniWash egy igazi babakocsi spa: tisztítják, fertőtlenítik és ápolják babakocsidat, hogy az higiénikus és szép legyen. Babakocsimosó szolgáltatásukat azért hozták létre, hogy segítsenek azokat a családokat, akiknek fontos, hogy a gyermekük tiszta és higiénikus környezetben töltse a napjait. Professzionális szolgáltatásuk során átveszik babakocsidat, MiniWash üzemükben bababarát, magas minőségű termékekkel és szakértelemmel tisztítják, fertőtlenítik és szárítják, kérésed esetén javítják is. Amikor visszakapod, babakocsid ragyogó, tiszta és fertőtlenített lesz. Igény esetén cserebabakocsit biztosítanak a tisztítás idejére.