Szeretet illóolaj szett (5ml+5ml+5ml)

4 .990 Ft

A Szeretet lllóolaj szett ylang ylanggal, naranccsal és ajándék mandarin illóolajjal.

A Szeretet illóolaj szett azokat az illóolajokat tartalmazza, amelyek a felfokozott mindennapok által okozott szorongást oldják, segítségükkel felszabadultan, örömteli hangulatban hangolódhatunk szeretteinkre.

A bio Ylang Ylang 5 ml egyensúlyba hozza a férfi és női energiákat, afrodiziákumként is használják. Elősegíti a spirituális összehangolódást. A bio narancs illólaj 5 ml édes, gyümölcsös illata a napfényes mediterrán hangulatot idézi. Jókedvet hoz, segít elűzni a szomorúságot és a rosszkedvet. A bio mandarin illóolaj 5 ml nyugtató, lazító hatású, kiválóan alkalmazható szorongás oldására.

A Szeretet lllóolaj szett ylang ylanggal, naranccsal és ajándék mandarin illóolajjal.

A Szeretet illóolaj szett azokat az illóolajokat tartalmazza, amelyek a felfokozott mindennapok által okozott szorongást oldják, segítségükkel felszabadultan, örömteli hangulatban hangolódhatunk szeretteinkre.

A bio Ylang Ylang 5 ml Az illat hatása egyensúlyba hozza a férfi és női energiákat, afrodiziákumként is használják. Elősegíti a spirituális összehangolódást, segít a harag, az alacsony önbecsülés leküzdésében.

bio narancs illólaj 5 ml édes, gyümölcsös illata a napfényes mediterrán hangulatot idézi. Jókedvet hoz, segít elűzni a szomorúságot és a rosszkedvet. Nyugtat, oldja a szorongást, segíti a az oldott hangulatot.
Az otthonod illatosítására és a háztartásban is az egyik legjobb választás.

bio mandarin illóolaj 5 ml nyugtató, lazító hatású, kiválóan alkalmazható szorongás oldására.

Biztonsági figyelmeztetések:

VESZÉLY
Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet.
Allergiás bőrreakciót válthat ki.
Súlyos szemirritációt okoz.
Gyermekektől elzárva tartandó.
Kerülje a por / füst / gáz / köd / gőzök / permet belélegzését.
Szennyezett munkaruhát tilos kivinni a munkahely területéről.
Viseljen védőkesztyűt/védőruházatot/szemvédelmet/arcvédelmet.
LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.
HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel.
SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Az esetlegesen bentlévő kontaktlencsét lehetőleg vegye ki. Végezze tovább az öblítést.
TILOS hánytatni.
Bőrirritáció vagy -kiütés esetén kérje orvos tanácsát/hívjon orvosi segítséget.
A szennyezett ruhát újbóli használat előtt ki kell mosni.
A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi előírásoknak megfelelően.

A bemutatott termékek tulajdonságaira vonatkozó leírások alapjául a szakirodalmi kiadványok, tudományos cikkek, a fitoterápiában, aromaterápiában referencia értékű weboldalak, kozmetikai és kémiai folyóiratok, a gyártók/beszállítók által rendelkezésünkre bocsátott dokumentációk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, nem szánjuk orvosi tanácsnak és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség. Az illóolajok kezelés céljából történő felhasználása előtt mindenképpen kérje ki az orvosa, gyógyszerésze vagy képzett aromaterapeuta tanácsát.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Szeretet illóolaj szett (5ml+5ml+5ml)” értékelése elsőként


hu_HUMagyar