Nyugalom illóolaj szett (5ml+5ml+5ml)

3 .180 Ft

Nyugalom illóolaj szett levendula, narancs illóolajokkal, ajándék kubeba illóolajjal.

A Nyugalom illóolaj szett azokat az illóolajokat tartalmazza, amelyek a felfokozott mindennapokban jelentenek ellazulást, oldják a feszültséget, jókedvet és harmóniát teremtenek.

A bio Levendula super oldja az idegességet, fejfájást, feszültséget, a bio Narancs édes, gyümölcsös illata a napfényes mediterrán hangulatot idézi, és a bio Kubeba édes, fűszeres, gyümölcsös illata, citrusos jegyeivel nyugtat, felfrissít, felvidít és harmóniát teremt.

A Nyugalom illóolaj szett azokat az illóolajokat tartalmazza, amelyek a felfokozott mindennapokban jelentenek ellazulást, oldják a feszültséget, jókedvet és harmóniát teremtenek.

A Bio Levendula super oldja az idegességet, fejfájást, feszültséget. Fejleszti a mentális éberséget, csökkenti a rosszkedvet és fejleszti a kognitív képességeket. Számíthatsz rá légtér fertőtlenítés, bőrproblémák, esetén is – minden otthonban ott a helye.

A Bio Narancs édes, gyümölcsös illata a napfényes mediterrán hangulatot idézi. Jókedvet hoz, segít elűzni a rosszkedvet. Tisztítja a légteret, nyugtat, oldja a szorongást, segíti a nyugodt alvást.
Az otthonod illatosítására és a háztartásban is az egyik legjobb választás.

A Bio Kubeba édes, fűszeres, gyümölcsös illata citrusos jegyeivel nyugtat, felfrissít, felvidít és harmóniát teremt. A nyugalom olajának is nevezik: meditáció, imádkozás, vagy lefekvés előtt pár csepp olajat keverj el bázisolajban és masszírozd be vele testedet.

Biztonsági figyelmeztetések:

VESZÉLY
Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet.
Allergiás bőrreakciót válthat ki.
Súlyos szemirritációt okoz.
Gyermekektől elzárva tartandó.
Kerülje a por / füst / gáz / köd / gőzök / permet belélegzését.
Szennyezett munkaruhát tilos kivinni a munkahely területéről.
Viseljen védőkesztyűt/védőruházatot/szemvédelmet/arcvédelmet.
LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.
HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel.
SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Az esetlegesen bentlévő kontaktlencsét lehetőleg vegye ki. Végezze tovább az öblítést.
TILOS hánytatni.
Bőrirritáció vagy -kiütés esetén kérje orvos tanácsát/hívjon orvosi segítséget.
A szennyezett ruhát újbóli használat előtt ki kell mosni.
A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi előírásoknak megfelelően.

A bemutatott termékek tulajdonságaira vonatkozó leírások alapjául a szakirodalmi kiadványok, tudományos cikkek, a fitoterápiában, aromaterápiában referencia értékű weboldalak, kozmetikai és kémiai folyóiratok, a gyártók/beszállítók által rendelkezésünkre bocsátott dokumentációk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, nem szánjuk orvosi tanácsnak és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség. Az illóolajok kezelés céljából történő felhasználása előtt mindenképpen kérje ki az orvosa, gyógyszerésze vagy képzett aromaterapeuta tanácsát.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Nyugalom illóolaj szett (5ml+5ml+5ml)” értékelése elsőként