Relax illóolaj szett (5ml+5ml+5ml)

3 .180 Ft

Relax illóolaj szett levendula, narancs illóolajokkal, ajándék kubeba illóolajjal.

A Relax illóolaj szett azokat az illóolajokat tartalmazza, amelyek a felfokozott mindennapokban jelentenek ellazulást, oldják a feszültséget, jókedvet és harmóniát teremtenek.

A bio Levendula super oldja az idegességet, fejfájást, feszültséget, a bio Narancs édes, gyümölcsös illata a napfényes mediterrán hangulatot idézi, és a bio Kubeba édes, fűszeres, gyümölcsös illata, citrusos jegyeivel nyugtat, felfrissít, felvidít és harmóniát teremt.

A Relax illóolaj szett azokat az illóolajokat tartalmazza, amelyek a felfokozott mindennapokban jelentenek ellazulást, oldják a feszültséget, jókedvet és harmóniát teremtenek.

A Bio Levendula super oldja az idegességet, fejfájást, feszültséget. Fejleszti a mentális éberséget, csökkenti a rosszkedvet és fejleszti a kognitív képességeket. Számíthatsz rá légtér fertőtlenítés, bőrproblémák, esetén is – minden otthonban ott a helye.

A Bio Narancs édes, gyümölcsös illata a napfényes mediterrán hangulatot idézi. Jókedvet hoz, segít elűzni a rosszkedvet. Tisztítja a légteret, nyugtat, oldja a szorongást, segíti a nyugodt alvást.
Az otthonod illatosítására és a háztartásban is az egyik legjobb választás.

A Bio Kubeba édes, fűszeres, gyümölcsös illata citrusos jegyeivel nyugtat, felfrissít, felvidít és harmóniát teremt. A nyugalom olajának is nevezik: meditáció, imádkozás, vagy lefekvés előtt pár csepp olajat keverj el bázisolajban és masszírozd be vele testedet.

 

Megjegyzés

Az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetsége nem javasolja az illóolajok belsőleges (szájon át történő) használatát, kivéve az erre a célra előállított illóolajokat, melyek használatát orvos vagy szakképzett aromaterapeuta felügyelete mellett javasolt alkalmazni.

Ne feledd a keverék megfelelő hígítását, különösen akkor, ha helyileg használod. Használat előtt végezz bőrtesztet, mert egyéni érzékenység bárkinél előfordulhat.
Ehhez egy csepp illóolajat cseppents a könyökhajlatodba, majd várj 1 órát. Ha kipirosodást, viszketést, égő érzést tapasztalsz, akkor a bekent bőrfelületet bőséges növényi olajjal töröld át és a továbbiakban ne használd bőrön az allergiát okozó illóolajat, keveréket. A próbától számított 24 órán belül jelentkezhet allergiás reakció.

Tartsd távol gyermekektől!

Kerüljd a szembe jutást!

Várandósság, szoptatás vagy orvosi kezelés alatt fordulj orvosodhoz vagy ha kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy az illóolaj káros hatással lehet-e egészségedre, kérd ki orvosod vagy szakképzett aromaterapeuta véleményét! Ne helyettesítsd orvos által előírt kezelést illóolajok használatával!

A bemutatott termékek tulajdonságaira vonatkozó leírások alapjául a szakirodalmi kiadványok, tudományos cikkek, a fitoterápiában, aromaterápiában referencia értékű weboldalak, kozmetikai és kémiai folyóiratok, a gyártók/beszállítók által rendelkezésünkre bocsátott dokumentációk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, nem szánjuk orvosi tanácsnak és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség. Az illóolajok kezelés céljából történő felhasználása előtt mindenképpen kérd ki az orvosod, gyógyszerészed vagy képzett aromaterapeuta tanácsát.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Relax illóolaj szett (5ml+5ml+5ml)” értékelése elsőként


hu_HUMagyar