Immunerősítő illóolaj szett (5ml+5ml+5ml)

3 .180 Ft

Anandam Immunerősítő illóolaj szett eukaliptus, citrom illóolajokkal, ajándék hó-fa illóolajjal.

Válogatásunkban az immunrendszer támogatásában nyújthatnak segítséget illóolajaink.

A bio eukaliptus radiata az egyik legjobb vírusölő, mikrobaölő és immunerősítő illóolaj.

A bio citrom kiváló légtérfertőtlenítő hatású, számíthatsz rá légúti betegségek megelőzésében.

A bio hó fa alkalmazható kiegészítő kezelésben fertőzések megelőzésében, immunerősítésben, légzőszervi megbetegedésekben.

 

Anandam Immunerősítő illóolaj szett eukaliptus, citrom illóolajokkal, ajándék hó-fa illóolajjal.

Válogatásunkban az immunrendszer támogatásában nyújthatnak segítséget illóolajaink.

A bio eukaliptus radiata 5 ml az egyik legjobb vírusölő, mikrobaölő és immunerősítő illóolaj. Jól alkalmazható gyerekeknél is, amennyiben nem áll fenn görcsös köhögés. Szabaddá teszi a légzést és teljessé a tudatot. Mellkas bedörzsölésére bázisolajban hígítva kiváló.

A bio citrom 5 ml üde, friss gyümölcsös illata azonnal napfényes mediterrán hangulatot áraszt. Frissítő, koncentrációt segítő mégis nyugtató hatású. Az egyik legalapvetőbb illóolaj, ha segítséget szeretnél a légúti betegségek megelőzésében.

A bio hó fa 5 ml illata a rózsafáéhoz hasonló. Számíthatsz rá kiegészítő kezelésben fertőzések megelőzésében, immunerősítésben, légzőszervi megbetegedésekben. Rendkívül gyengéd a bőrhöz, regenerálja a sejteket.

 

Megjegyzés

Az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetsége nem javasolja az illóolajok belsőleges (szájon át történő) használatát, kivéve az erre a célra előállított illóolajokat, melyek használatát orvos vagy szakképzett aromaterapeuta felügyelete mellett javasolt alkalmazni.

Ne feledd a keverék megfelelő hígítását, különösen akkor, ha helyileg használod. Használat előtt végezz bőrtesztet, mert egyéni érzékenység bárkinél előfordulhat.
Ehhez egy csepp illóolajat cseppents a könyökhajlatodba, majd várj 1 órát. Ha kipirosodást, viszketést, égő érzést tapasztalsz, akkor a bekent bőrfelületet bőséges növényi olajjal töröld át és a továbbiakban ne használd bőrön az allergiát okozó illóolajat, keveréket. A próbától számított 24 órán belül jelentkezhet allergiás reakció.

Tartsd távol gyermekektől!

Kerüljd a szembe jutást!

Várandósság, szoptatás vagy orvosi kezelés alatt fordulj orvosodhoz vagy ha kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy az illóolaj káros hatással lehet-e egészségedre, kérd ki orvosod vagy szakképzett aromaterapeuta véleményét! Ne helyettesítsd orvos által előírt kezelést illóolajok használatával!

A bemutatott termékek tulajdonságaira vonatkozó leírások alapjául a szakirodalmi kiadványok, tudományos cikkek, a fitoterápiában, aromaterápiában referencia értékű weboldalak, kozmetikai és kémiai folyóiratok, a gyártók/beszállítók által rendelkezésünkre bocsátott dokumentációk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, nem szánjuk orvosi tanácsnak és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség. Az illóolajok kezelés céljából történő felhasználása előtt mindenképpen kérd ki az orvosod, gyógyszerészed vagy képzett aromaterapeuta tanácsát.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Immunerősítő illóolaj szett (5ml+5ml+5ml)” értékelése elsőként


hu_HUMagyar