Love essential oil set (5ml+5ml+5ml)

4 .990 Ft

A Szeretet lllóolaj szett ylang ylanggal, naranccsal és ajándék mandarin illóolajjal.

A Szeretet illóolaj szett azokat az illóolajokat tartalmazza, amelyek a felfokozott mindennapok által okozott szorongást oldják, segítségükkel felszabadultan, örömteli hangulatban hangolódhatunk szeretteinkre.

A bio Ylang Ylang 5 ml egyensúlyba hozza a férfi és női energiákat, afrodiziákumként is használják. Elősegíti a spirituális összehangolódást. A bio narancs illólaj 5 ml édes, gyümölcsös illata a napfényes mediterrán hangulatot idézi. Jókedvet hoz, segít elűzni a szomorúságot és a rosszkedvet. A bio mandarin illóolaj 5 ml nyugtató, lazító hatású, kiválóan alkalmazható szorongás oldására.

A Szeretet lllóolaj szett ylang ylanggal, naranccsal és ajándék mandarin illóolajjal.

A Szeretet illóolaj szett azokat az illóolajokat tartalmazza, amelyek a felfokozott mindennapok által okozott szorongást oldják, segítségükkel felszabadultan, örömteli hangulatban hangolódhatunk szeretteinkre.

A bio Ylang Ylang 5 ml Az illat hatása egyensúlyba hozza a férfi és női energiákat, afrodiziákumként is használják. Elősegíti a spirituális összehangolódást, segít a harag, az alacsony önbecsülés leküzdésében.

bio narancs illólaj 5 ml édes, gyümölcsös illata a napfényes mediterrán hangulatot idézi. Jókedvet hoz, segít elűzni a szomorúságot és a rosszkedvet. Nyugtat, oldja a szorongást, segíti a az oldott hangulatot.
Az otthonod illatosítására és a háztartásban is az egyik legjobb választás.

bio mandarin illóolaj 5 ml nyugtató, lazító hatású, kiválóan alkalmazható szorongás oldására.

 

Megjegyzés

Az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetsége nem javasolja az illóolajok belsőleges (szájon át történő) használatát, kivéve az erre a célra előállított illóolajokat, melyek használatát orvos vagy szakképzett aromaterapeuta felügyelete mellett javasolt alkalmazni.

Ne feledd a keverék megfelelő hígítását, különösen akkor, ha helyileg használod. Használat előtt végezz bőrtesztet, mert egyéni érzékenység bárkinél előfordulhat.
Ehhez egy csepp illóolajat cseppents a könyökhajlatodba, majd várj 1 órát. Ha kipirosodást, viszketést, égő érzést tapasztalsz, akkor a bekent bőrfelületet bőséges növényi olajjal töröld át és a továbbiakban ne használd bőrön az allergiát okozó illóolajat, keveréket. A próbától számított 24 órán belül jelentkezhet allergiás reakció.

Tartsd távol gyermekektől!

Kerüljd a szembe jutást!

Várandósság, szoptatás vagy orvosi kezelés alatt fordulj orvosodhoz vagy ha kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy az illóolaj káros hatással lehet-e egészségedre, kérd ki orvosod vagy szakképzett aromaterapeuta véleményét! Ne helyettesítsd orvos által előírt kezelést illóolajok használatával!

A bemutatott termékek tulajdonságaira vonatkozó leírások alapjául a szakirodalmi kiadványok, tudományos cikkek, a fitoterápiában, aromaterápiában referencia értékű weboldalak, kozmetikai és kémiai folyóiratok, a gyártók/beszállítók által rendelkezésünkre bocsátott dokumentációk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, nem szánjuk orvosi tanácsnak és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség. Az illóolajok kezelés céljából történő felhasználása előtt mindenképpen kérd ki az orvosod, gyógyszerészed vagy képzett aromaterapeuta tanácsát.

Reviews


There are no reviews yet.

Be the first to review “Szeretet illóolaj szett (5ml+5ml+5ml)”


en_GBEnglish (UK)