Édes álom illóolaj szett (5ml+5ml+5ml)

3 .000 Ft

Anandam Édes Álom illóolaj szett levendula,mandarin illóolajokkal, ajándék narancs illóolajjal.

Válogatásunk azokat az illóolajokat tartalmazza, melyek elősegítik a nyugodt, pihentető alvás élményét.

bio mandarin illóolaj nyugtató, lazító hatású, a bio levendula super illóolaj segíti a mély alvást, oldja az idegességet, fejfájást, feszültséget. A bio narancs illólaj édes, gyümölcsös illata a napfényes mediterrán hangulatot idézi. Jókedvet hoz, segít elűzni a szomorúságot és az álmatlanságot.

 

 

Anandam Édes Álom illóolaj szett levendula,mandarin illóolajokkal, ajándék narancs illóolajjal.

Válogatásunk azokat az illóolajokat tartalmazza, melyek elősegítik a nyugodt, pihentető alvás élményét.

A bio mandarin illóolaj 5 ml nyugtató, lazító hatású, kiválóan alkalmazható szorongás oldására, a pihentető alvás támogatására. Nyűgös, nehezen elalvó kisbabák számára különösen ajánlott diffúzorban alkalmazva.

A bio levendula super illóolaj 5 ml segíti a mély alvást, oldja az idegességet, fejfájást, feszültséget. Fejleszti a mentális éberséget, csökkenti a rosszkedvet és fejleszti a kognitív képességeket. Számíthatsz rá légtér fertőtlenítés, bőrproblémák, esetén is – minden otthonban ott a helye.

A bio narancs illólaj 5 ml édes, gyümölcsös illata a napfényes mediterrán hangulatot idézi. Jókedvet hoz, segít elűzni a szomorúságot és az álmatlanságot. Tisztítja a légteret, nyugtat, oldja a szorongást, segíti a nyugodt alvást.
Az otthonod illatosítására és a háztartásban is az egyik legjobb választás.

 

Figyelmeztetés:GHS09.kicsiflamme.kghs08.kghs07.k

 

Veszély:
Az illóolaj hígítás nélkül:
Tűzveszélyes folyadék és gőz. Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet. Bőrirritáló hatású. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Robbanásbiztos [elektromos/szellőztető/világító/…] berendezés használandó. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. TILOS hánytatni. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni.

A bemutatott termékek tulajdonságaira vonatkozó leírások alapjául a szakirodalmi kiadványok, tudományos cikkek, a fitoterápiában, aromaterápiában referencia értékű weboldalak, kozmetikai és kémiai folyóiratok, a gyártók/beszállítók által rendelkezésünkre bocsátott dokumentációk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, nem szánjuk orvosi tanácsnak és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség. Az illóolajok kezelés céljából történő felhasználása előtt mindenképpen kérje ki az orvosa, gyógyszerésze vagy képzett aromaterapeuta tanácsát.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Édes álom illóolaj szett (5ml+5ml+5ml)” értékelése elsőként