Édes álom illóolaj szett (5ml+5ml+5ml)

3 .570 Ft

Anandam Édes Álom illóolaj szett levendula, mandarin illóolajokkal, ajándék narancs illóolajjal.

Válogatásunk azokat az illóolajokat tartalmazza, melyek elősegítik a nyugodt, pihentető alvás élményét.

bio mandarin illóolaj nyugtató, lazító hatású, a bio levendula super illóolaj segíti a mély alvást, oldja az idegességet, fejfájást, feszültséget. A bio narancs illólaj édes, gyümölcsös illata a napfényes mediterrán hangulatot idézi. Jókedvet hoz, segít elűzni a szomorúságot és az álmatlanságot.

 

 

Anandam Édes Álom illóolaj szett levendula,mandarin illóolajokkal, ajándék narancs illóolajjal.

Válogatásunk azokat az illóolajokat tartalmazza, melyek elősegítik a nyugodt, pihentető alvás élményét.

A bio mandarin illóolaj 5 ml nyugtató, lazító hatású, kiválóan alkalmazható szorongás oldására, a pihentető alvás támogatására. Nyűgös, nehezen elalvó kisbabák számára különösen ajánlott diffúzorban alkalmazva.

A bio levendula super illóolaj 5 ml segíti a mély alvást, oldja az idegességet, fejfájást, feszültséget. Fejleszti a mentális éberséget, csökkenti a rosszkedvet és fejleszti a kognitív képességeket. Számíthatsz rá légtér fertőtlenítés, bőrproblémák, esetén is – minden otthonban ott a helye.

A bio narancs illólaj 5 ml édes, gyümölcsös illata a napfényes mediterrán hangulatot idézi. Jókedvet hoz, segít elűzni a szomorúságot és az álmatlanságot. Tisztítja a légteret, nyugtat, oldja a szorongást, segíti a nyugodt alvást.
Az otthonod illatosítására és a háztartásban is az egyik legjobb választás.

 

 

Megjegyzés

Az Aromaterapeuták Nemzetközi Szövetsége nem javasolja az illóolajok belsőleges (szájon át történő) használatát, kivéve az erre a célra előállított illóolajokat, melyek használatát orvos vagy szakképzett aromaterapeuta felügyelete mellett javasolt alkalmazni.

Ne feledd a keverék megfelelő hígítását, különösen akkor, ha helyileg használod. Használat előtt végezz bőrtesztet, mert egyéni érzékenység bárkinél előfordulhat.
Ehhez egy csepp illóolajat cseppents a könyökhajlatodba, majd várj 1 órát. Ha kipirosodást, viszketést, égő érzést tapasztalsz, akkor a bekent bőrfelületet bőséges növényi olajjal töröld át és a továbbiakban ne használd bőrön az allergiát okozó illóolajat, keveréket. A próbától számított 24 órán belül jelentkezhet allergiás reakció.

Tartsd távol gyermekektől!

Kerüljd a szembe jutást!

Várandósság, szoptatás vagy orvosi kezelés alatt fordulj orvosodhoz vagy ha kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy az illóolaj káros hatással lehet-e egészségedre, kérd ki orvosod vagy szakképzett aromaterapeuta véleményét! Ne helyettesítsd orvos által előírt kezelést illóolajok használatával!

A bemutatott termékek tulajdonságaira vonatkozó leírások alapjául a szakirodalmi kiadványok, tudományos cikkek, a fitoterápiában, aromaterápiában referencia értékű weboldalak, kozmetikai és kémiai folyóiratok, a gyártók/beszállítók által rendelkezésünkre bocsátott dokumentációk szolgáltak. Ennek ellenére ezek az információk tájékoztató jellegűek, nem szánjuk orvosi tanácsnak és nem terhel bennünket ilyen irányú felelősség. Az illóolajok kezelés céljából történő felhasználása előtt mindenképpen kérje ki az orvosa, gyógyszerésze vagy képzett aromaterapeuta tanácsát.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Édes álom illóolaj szett (5ml+5ml+5ml)” értékelése elsőként


hu_HUMagyar