I. Jelen szabályzat a Hurricane Bt. (továbbiakban: Szervező) által kezelt, karbantartott Anandam Facebook oldalán futó üzenőfali játékra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék), az alábbi feltételekkel:

A játékban azok vehetnek részt, akik 2019.07.05 – 2019.07.14. között hozzászólnak a https://www.facebook.com/anandam.eu/photos/a.302677886772709/950955605278264/?type=3&theater linken található bejegyzéshez (továbbiakban: játékban résztvevő bejegyzés) és/vagy a https://www.instagram.com/p/B5QcMQ4hNea/?utm_source=ig_web_copy_link található fényképhez.
A játékot a Hurricane Bt . (Adószám: 29058758-2-41) szervezi (továbbiakban: Szervező), azért ő felel. A nyereményt a Szervező ajánlja fel, amely a következő:1 db Anandam bio eukaliptus radiata illóolaj 5 ml és 1 db A télapó és a varázstea története című könyv. Nyeremény értéke 3550 Ft.

II. Játék menete A játékban bárki részt vehet, aki a játék időtartama alatt a játékban résztvevő bejegyzésnél megnyomja a „tetszik” gombot, és kommentel.

III. Sorsolás és kiértesítés: A nyereménycsomagot 2019.11.28-án sorsoljuk ki azon játékosok között, akik eleget tettek a fenti feltételeknek. A nyertest a Facebooknyertes.com oldallal, a kommentelők közül fogja a rendszer kiválasztani. Minden hozzászólót csak egyszer fog számolni a program. A főnyertessel egy időben egy pótnyertest is sorsolunk.

A nyertes beleegyezik, hogy a nevét nyilvánosan megjelenítsük Facebook oldalunkon. A nyeremény átvételéhez szükséges, hogy a nyertes Facebookon küldött üzenetben jelentkezzen az oldal adminisztrátorainál. A nyertesnek 5 napja van arra, hogy jelentkezzen. Amennyiben a nyertes elveszíti a jogosultságát a nyeremény átvételére, úgy a pótnyertes válik jogosulttá az átvételre. A pótnyertes ugyanolyan feltételek mellett veheti át nyereményét, kiértesítése a fentiekkel megegyező.
Amennyiben a pótnyertes is elveszíti a jogosultságát a nyeremény átvételére, további pótnyertes kisorsolására nem kerül sor, az adott nyereményt a Szervező saját belátása szerint hasznosítja a továbbiakban.
A nyereményt a Szervező elektronikus úton történő egyeztetést követően eljuttatja a nyerteshez futárszolgálat segítségével Magyarország határain belül. Külföldi kézbesítés esetén, a határon túli terület futárköltségét a Nyertes vállalja.

IV. Adatkezelés A nyertesek adatait (nevét) a Szervező a kiértesítéstől számított 30 napig tárolja, azt illetéktelen harmadik félnek nem szolgáltatja ki.

V. Egyéb rendelkezések A nyereményhez tartozó adó- illetve járulékfizetési kötelezettséget a Szervező vállalja. A játékban nem vehetnek részt a Hurricane Bt. munkatársai, illetve hozzátartozói.

A Játék teljes mértékben független a Facebook-tól, azt a Facebook semmilyen formában nem támogatja, és semmilyen módon nem vesz részt benne. A promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi és nem kapcsolódik a Facebookhoz

2019.11.24.
Hurricane Bt.