Baba csomag 2×3 liter + 500 ml

9 .749 Ft

Klórmentes, biológiailag lebomló, foszfátmentes, parabénmentes, illatanyag mentes termékek.

Ideálisak a baba ruhácskáinak, cumisüvegének, tányérjának, játékainak mosására, valamint kismamáknak, akik a várandóság alatt nem bírják az illatokat.
0% allergén

A csomag tartalma:

ANANDAM Baby Allergénmentes Mosogatószer 500 ml

Természetes, növényi összetevőket tartalmaz.
0% allergén
Biztonságosan használható, nagyon jól öblíthető mosogatószer cumisüveg, babatányér, babajátékok mosására.

Figyelem!  Súlyos szemirritációt okoz.  Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.  Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék flakonját vagy címkéjét.
Tárolás + 5°C feletti hőmérsékleten.

ghs07

 

ANANDAM Baby Allergénmentes Mosógél 3 l

0% allergén
Fehér és színes kismama és babaruhákhoz ajánljuk.
Fehér és színes ruha 30°C-tól 90°C-ig történő mosásához, minden vízkeménységi fok mellett. Kíméletes a színekhez, a textíliához és a bőrhöz. Kíméli a szép színeket, a finom rostokat és – kézi mosásnál – az érzékeny bőrt is.

FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN:

Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.Orvosi tanácskérés esetén tartsa kéznél a termék flakonját vagy címkéjét! A használatot követően a kezeket alaposan meg kell mosni. Tárolás + 5°C feletti hőmérsékleten.

ghs07

 

ANANDAM Baby Allergénmentes Öblítő 3 l

0% allergén
Fehér és színes kismama és babaruhákhoz ajánljuk.
Ápoló hatású bőrbarát termék a puha tapintású ruhákért. Ápolja a szálakat és megakadályozza a textília idő előtti kopását. Elősegíti a frissen mosott ruha könnyebb vasalását.

A termékek nem tartalmaznak klórt, foszfátot, parabént, illatanyagot.
Biológiailag lebomlanak.

Figyelmeztetések öblítőhöz:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Figyelem! Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kérjük használja a lakóhelyén működő hulladékgyűjtési rendszert.

Értékelések


Még nincsenek értékelések.

„Baba csomag 2×3 liter + 500 ml” értékelése elsőként


hu_HUMagyar