Rólunk

Anandam

Az Anandam egy szanszkrit szó, melynek jelentése: mennyei boldogság.

Az ANANDAM szanszkrit szó, jelentése mennyei boldogság.
Ez az a boldogság, mely átjárja lelkünket, mikor gyermekünket szívünk alatt hordozzuk. Nem is kívánunk mást, mint megteremteni számára azt a környezetet, melyben kisbabánk boldogsága kiteljesedhet.

Az ANANDAM termékcsalád megalkotásánál erre az érzésre összpontosítottunk.

Ügyeltünk arra, hogy a kismamák és a kisbabák allergén anyagoktól mentes készítményekkel érintkezzenek, legyen az kozmetikum vagy háztartásban használt készítmény.

Mindennapi készítményeink hatóanyagai, melyek bőrünkkel érintkeznek átjutnak a sejteken, majd a vérkeringés révén belső szerveinkhez. A készítményekben használt illatanyagok erős hatást gyakorolnak agyunkra, különösen a hipotalamuszra és a limbikus rendszerre.

Ezért az ANANDAM termékek olyan magas minőségű organikus készítmények, melyek bőrünkkel érintkezve és az illatanyagot belélegezve nem terhelik a szervezetet, és nem károsítják a környezetet, legyen az kozmetikum vagy háztartásban használt készítmény.

illatanyag mentes

0+

A 0+ jelzésű készítmények illatanyag mentesek, így ideálisak a terhesség 9 hónapja alatt, valamint a kisbabák számára minimum 3 hónapig, valamint érzékeny, atópiás, ekcémás bőrprobléma esetén .

Kismamaként az illatok nem fognak zavarni, ám ha mégis enyhe illatra vágysz, te magad hígíthatod azt, hogy számodra kedvező legyen.

Az illatanyagmentes készítmények előnye, hogy kisbabád a te illatodat érezheti, nem a testápolód vagy ruhaöblítőd illata lesz a domináns.

A termékek bázis termékként is használhatod, azaz az általad választott esszenciális illóolajat hozzáadva illatosíthatod a készítményt, így az aktuális hangulatodhoz illő illattal tudod körbe venni magad.

3 M+

A 3M+ termékeket akkor ajánljuk, ha kisbabád már elmúlt 3 hónapos. Ezek a készítmények természetes illatanyagot tartalmaznak, hipoallergén termékek.

Bio illóolaj esszenciák

A természet erejének gyógyító esszenciái.
Az esszenciális olajok kémiai szerkezete rendkívül összetett és különféle kémiai vegyületek százai alkotják. Minden illóolaj esszencia 200-250 bioösszetevőből épül fel. Magas koncentrációjúak, így hatásosabbak, mint a gyógynövények szárított változatai vagy kivonatai. Az esszenciák előállításának módja drámaian befolyásolja a kémiai szerkezetüket és a gyógyító hatásukat. Így ugyanannak a növénynek a második, vagy harmadik desztillációjából származó olajok nem olyan hatásosak, mint az első desztillációból kinyert olaj. Még első desztillációból származó olaj molekulái is sérülhetnek. Hogy biztosítani tudjuk az esszenciák pozitív tulajdonságait, illóolajaink első lepárlású, higítatlan, botanikailag és biokémiailag bevizsgált terápiás illóolajok (HEBBD).

Rólunk mondták

  • Tudin molestie malesuada vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat sed porttitor lectus nibh pellen tesque in ipsum id orci porta.

    Bonnie Macomber Artist
  • Donec sollicitudin molestie malesuada vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Sed porttitor lectus nibh pellen tesque in ipsum id orci porta.

    Roxanne Moore Designer
  • Sollicitudin molestie malesuada vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Sed porttitor lectus nibh pellen tesque in ipsum id orci porta dapibus.

    Charles Mickelson Businessman