Rólunk

Anandam

Az Anandam egy szanszkrit szó, melynek jelentése: mennyei boldogság.

Ez az a boldogság, mely átjárja lelkünket, mikor gyermekünket szívünk alatt hordozzuk. Nem is kívánunk mást, mint megteremteni számára azt a környezetet, melyben kisbabánk boldogsága kiteljesedhet.

Az ANANDAM termékcsalád megalkotásánál erre az érzésre összpontosítottunk.

Ügyeltünk arra, hogy a kismamák és a kisbabák allergén anyagoktól mentes készítményekkel érintkezzenek, legyen az kozmetikum vagy háztartásban használt készítmény.

Mindennapi készítményeink hatóanyagai, melyek bőrünkkel érintkeznek átjutnak a sejteken, majd a vérkeringés révén belső szerveinkhez. A készítményekben használt illatanyagok erős hatást gyakorolnak agyunkra, különösen a hipotalamuszra és a limbikus rendszerre.

Ezért az ANANDAM termékek olyan magas minőségű organikus készítmények, melyek bőrünkkel érintkezve és az illatanyagot belélegezve nem terhelik a szervezetet, és nem károsítják a környezetet, legyen az kozmetikum vagy háztartásban használt készítmény.

illatanyag mentes

Allergénmentes termékek

Az allergénmentes készítmények illatanyag mentesek, így ideálisak a várandóság 9 hónapja alatt,  kisbabák számára minimum 3 hónapig, valamint érzékeny, atópiás, ekcémás bőrprobléma esetén .

Kismamaként az illatok nem fognak zavarni.

Az illatanyagmentes készítmények előnye, hogy kisbabád a te illatodat érezheti, nem a testápolód vagy ruhaöblítőd illata lesz a domináns.

A termékek bázis termékként is használhatod, azaz az általad választott esszenciális illóolajat hozzáadva illatosíthatod a készítményt, így az aktuális hangulatodhoz illő illattal tudod körbe venni magad.

Hipoallergén termékek

A Baby termékeket akkor ajánljuk, ha kisbabád már elmúlt 3 hónapos. Ezek a készítmények gyengéd növényi összetevőket és természetes illatanyagot tartalmaznak. Már 40 fokon is hatákonyak, mégis rendkívül kíméletesek a bőrhöz.

Az ECO termékeket akkor ajánljuk, ha fontos számodra a növényi alapanyag, a bőrkímélő összetétel és a környezetvédelem. Az ECO termékek intenzív, hipoallergén illatanyagot tartalmaznak.

Bio illóolaj esszenciák

A természet erejének gyógyító esszenciái.
Az esszenciális olajok kémiai szerkezete rendkívül összetett és különféle kémiai vegyületek százai alkotják. Minden illóolaj esszencia 200-250 bioösszetevőből épül fel. Magas koncentrációjúak, így hatásosabbak, mint a gyógynövények szárított változatai vagy kivonatai. Az esszenciák előállításának módja drámaian befolyásolja a kémiai szerkezetüket és a gyógyító hatásukat. Így ugyanannak a növénynek a második, vagy harmadik desztillációjából származó olajok nem olyan hatásosak, mint az első desztillációból kinyert olaj. Még első desztillációból származó olaj molekulái is sérülhetnek. Hogy biztosítani tudjuk az esszenciák pozitív tulajdonságait, illóolajaink első lepárlású, higítatlan, botanikailag és biokémiailag bevizsgált terápiás illóolajok (HEBBD).

Bio bázisolajok

100% tiszta, természetes, hígítatlan, terápiás minőségű: hidegen préselt, első sajtolású, botanikailag és zsírsavösszetételében bevizsgált növényi olajok. Használhatod őket arcápoláshoz, masszírozáshoz, ugyanakkor a bőr adott állapotának legmegfelelőbb hatóanyagok hozzáadásával, így személyre szabott  készítményeket lehet készíteni belőlük.

Rólunk mondták

  • Tudin molestie malesuada vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat sed porttitor lectus nibh pellen tesque in ipsum id orci porta.

    Bonnie Macomber Artist
  • Donec sollicitudin molestie malesuada vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Sed porttitor lectus nibh pellen tesque in ipsum id orci porta.

    Roxanne Moore Designer
  • Sollicitudin molestie malesuada vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Sed porttitor lectus nibh pellen tesque in ipsum id orci porta dapibus.

    Charles Mickelson Businessman