Rólunk

Anandam

Az Anandam egy szanszkrit szó, melynek jelentése: mennyei boldogság.

Ez az az érzés, mely elöntötte szívemet és lelkemet, amikor megtudtam, hogy Édesanya lettem és egy új kis élet érkezik hamarosan hozzánk.

Kismamaként egy dolog lebegett szemem előtt, hogy megadjam kisbabám számára a lehető legjobbat; egy biztonságos, tiszta, harmonikus és szeretetteljes környezetet, ahol boldog lehet.

A háztartásban, szépségápolásban, táplálkozásban addig is kímélő, biotermékeket használtam, ám az illatanyagokra, – még ha azok természetesek voltak is-, nagyon érzékenyen reagáltam. A biotermékek polcain nem találtam kedvemre való illatanyagmentes termékeket, ekkor fogalmazódott meg egy új termékcsalád ötlete, így született meg az ANANDAM mama és baba barát termékcsaládja.

Az ANANDAM termékcsalád megalkotásánál ügyeltünk arra, hogy a kismamák és a kisbabák allergén anyagoktól mentes készítményekkel érintkezzenek, legyen az kozmetikum vagy háztartásban használt készítmény.

illatanyag mentes

0+

A 0+ jelzésű készítmények illatanyag mentesek, így ideálisak a terhesség 9 hónapja alatt, valamint a kisbabák számára minimum 3 hónapig.

Kismamaként az illatok nem fognak zavarni, ám ha mégis enyhe illatra vágysz, te magad hígíthatod azt, hogy számodra kedvező legyen.

Az illatanyagmentes készítmények előnye, hogy kisbabád a te illatodat érezheti, nem a testápolód vagy ruhaöblítőd illata lesz a domináns.

A termékek bázis termékként is használhatod, azaz az általad választott esszenciális illóolajat hozzáadva illatosíthatod a készítményt, így az aktuális hangulatodhoz illő illattal tudod körbe venni magad.

3 M+

A 3M+ termékeket akkor ajánljuk, ha kisbabád már elmúlt 3 hónapos. Ezek a készítmények természetes illatanyagot tartalmaznak.

Rólunk mondták

  • Tudin molestie malesuada vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat sed porttitor lectus nibh pellen tesque in ipsum id orci porta.

    Bonnie Macomber Artist
  • Donec sollicitudin molestie malesuada vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Sed porttitor lectus nibh pellen tesque in ipsum id orci porta.

    Roxanne Moore Designer
  • Sollicitudin molestie malesuada vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Sed porttitor lectus nibh pellen tesque in ipsum id orci porta dapibus.

    Charles Mickelson Businessman